ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

2023-11-07

Сьогодні, 7 листопада 2023 року, на фасаді ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Загір'я відкрили меморіальну дошку на честь Остапіва Руслана Федоровича, випускника нашої школи, який героїчно загинув 25 серпня 2023 року поблизу н. п. Роботине, Запорізької області, захищаючи територіальну цілісність України

Право відкрити меморіальну дошку було надано голові Залозецької об'єднаної територіальної громади Андрію Зіновійовичу Нозі та матері Руслана - Остапів Наталії Володимирівні. Чин освячення меморіальної дошки здійснили отці Михайло Підгородецький та Іван Шварцовський.

Усі присутні помолилися за полеглих воїнів-односельчан: Остапіва Руслана, Мельника Григорія, Мельника Дмитра та Сидора Михайла, які віддали своє життя за волю України.

Під час мітингу-реквієму голова Залозецької об'єднаної територіальної громади Андрій Зіновійович Нога пригадав про бойові подвиги молодого солдата, подякував та поспівчував батькам і рідним спочилого воїна від імені жителів усієї громади.

Директор школи Оксана Володимирівна Хоміцька згадала шкільні роки Руслана, його перші успіхи у навчанні, дитинство та юність, подякувала батькам, що виховали справжнього Героя.

Староста Загір'янського старостинського округу Галина Богданівна Кара висловила глибокі співчуття рідним загиблого воїна та зазначила, що зараз найголовніше наше завдання - зберегти пам'ять про подвиги наших земляків.

Відтепер пам'ятний знак на стіні нашої школи буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

Світла пам'ять про Героя назавжди залишиться у наших серцях.

/Files/photogallery/ОСТАПІВ.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 1.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 2.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 3.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 4.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 6.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 5.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 6.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 7.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 8.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 9.jpg/Files/photogallery/ОСТАПІВ 10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930